Om oss

Jan

Jan har arbetat med företagsöverlåtelser sedan 1991 och vi vågar påstå att han är en av de mest rutinerade rådgivarna i Sverige. Det Jan inte vet om företagsaffärer är inte värt att veta. Hans tidigare karriär var i huvudsak inom bygg och fastighets-branschen, men sedan 1991 har det varit fullt fokus på företagsöverlåtelser. Bland tidigare arbetsgivare kan nämnas ASEA Atom, Jacobsson & Widmark, Jonson Construction Company, Ringen Group samt Svensk Företagsförmedling. Jan har även varit styrelseordförande för Svensk Företagsförmedling och Sveriges Företagsmäklares Riksförbund.

Robert

Robert har arbetat som rådgivare inom Företagstransaktioner sedan 2014 och gjort affärer inom ett flertal olika branscher. Han har en bakgrund från industrin och telekombranschen, samt en mångårig erfarenhet som Fastighetsmäklare inom Swedbank-koncernen.  
Robert arbetar som projektledare och bistår under due-diligence, samt vid förhandlingar och avtalsskrivningar m.m. Utbildad civilekonom med ett teknikintresse i grunden, samt registrerad Fastighetsmäklare.Henrik

Henrik är civilekonom med gediget kunnande och erfarenhet från industrin inom sälj, inköp och produktionsplanering. Jobbat i Kina inom bilindustrin med specialisering på kvalitets- och kvantitetssäkring hos underleverantörer. Efter det grundat ett bemanningsbolag med fokus på industri. Som rådgivare inom företagsöverlåtelser är Henrik vår stjärna på den uppsökande verksamheten, dvs han letar upp rätt köpare till Ert bolag, kontaktar dem och leder dialogen. Här finns det ingen som slår Henrik på fingrarna, och inget uppdrag är för svårt!


Lars

Ekonom och systemvetare. Erfarenhet från arbete inom fastighetsförvaltning, bank, kontorschef på revisionsbyrå, VD för IT-företag och 20 års erfarenhet som rådgivare vid företagsöverlåtelser. Har genomfört ett stort antal överlåtelser inom många branscher, bl a vårdföretag, IT-företag, träbearbetande företag som sågverk, hyvlerier och möbelföretag, mekaniska verkstäder, transportföretag, klädföretag m fl.
Har också mångårig erfarenhet som styrelseordförande i olika företag.

Monica

Monica har 20 års erfarenhet av företagsöverlåtelser, främst med inriktning mot analys, research, dokumentation och arbete med företagspresentationer – Information Memorandum (IM). Hon bistår med den dokumentation som behövs under försäljnings-processen, allt från första mötet till den avslutande överlåtelsen på banken (Tillträdet). Hon har tidigare arbetat med utbildning inom IT/Data hos bl.a. LärData och Lexicon, samt är kunnig inom redovisning. Kännetecknande för Monica är gott humör, noggrannhet, effektivitet och service.

Anders

Anders har ett stort engagemang inom energisektorn. Han är delägare, styrelseledamot och elhandelsansvarig i flera vindkraftsammanhang, sedan snart 30 år tillbaka. Har idag ett eget bolag som äger andelar i vindkraftparker. Utbildad maskiningenjör som efter 2008 varit aktiv inom företagsöverlåtelser med bl. a. verkstadsföretag och många vattenkraftverk. Har tidigare erfarenhet som produktkonstruktör, inköp och av egen verksamhet.